bih logo

×

Upozorenje

Neuspješno učitavanje XML datoteke

Caffe Pizzeria Restoran "Roma"

Adresa: Maršala Tita bb, Jelah Tešanj
Kontakt Osoba: Ifet Rizvanović
Tel: +387 32 663 025
Mobitel: +387 61 177 367


Caffe Pizzeria Restoran „ROMA“ nalazi se pored magistralnog puta M4 Doboj-Teslić, udaljen 500m od centra Jelaha u pravcu Teslića. Restoran raspolaže sa 150 mjesta, kao i baštom kapaciteta 50 mjesta. Objekat je klimatizovan i prekriven free wi-fi internet konekcijom. Pored objekta je i parking prostor veličine 30 mjesta. Objekat, bašta, kao i parking pokriveni su video nadzorom.

Restoran se može pohvaliti ponudom od preko 60 kuhanih jela, od kojih su svaki dan 5 različitih jela na meni-u restorana. U pripremanju hrane u restoranu ROMA koriste isključivo domaće proizvode. U ponudi su i razne vrste pizza pripremane po orginalnoj talijanskoj recepturi. Također, u ponudi su i jela sa roštilja kao i jela po narudžbi. Posebno ističu vlastiti pileći ćevap pripreman od najkvalitetnijih dijelova piletine (pileća prsa i bataci). Kao specijalitet nude autohtoni uštipak i pogačnjak, a u ponudi su i razne vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Restoran nudi i organizuje proslave maturskih večeri, svadbi, rođendana, godišnjica, proslavu značajnih državnih i međunarodnih praznika. Za svadbene prilike u ponudi je nekoliko vrsta dekoracija.

 

Tešanj - Video

Tešanj - Vrijeme

Tešanj

Tešanj - Mapa